събота, 21 май 2011 г.

Докога ще търпим ислямската наглост

На турския празник от 19 май в Джебел Доган избра да ни се представи публично след двегодишно мълчание и да изръси поредните си откровения. Едно от тях повторено два пъти заслужава особено внимание. Първият път мимоходом бе загатнато че кандидата за президент ще се определи въз основа на етапа на който се намираме и вторият път ясно бе казано че датата 19.05.1989г. е част от един процес който още не е завършил?!
Нека си отговорим сега за етапи от какъв процес става дума, едва ли за етапи от развитието на капитализъма както би се изразил др.Тодор Живков. Ясно е че става въпрос за процеса на турцизация започнал с майските бунтове през 1989г. Този процес продължава и до днес въпреки формалното излизане на ДПС от централната власт.
Брънка от този процес е и случващото са около джамията "Баня баши" в центъра на София. Бих се обърнал тук към кореняците софиянци, които населяват центъра на София и които през горещото лято на 1990г. организираха грандиозни митинги за свалянето на петолъчката от партийния дом като чужд символ, господа нима полумесеца и ислямските ритуали вече стават неотменна част от светска и православна София? Какво трябва да се случи за да реагирате? Какво чакате още целият център да бъде застлан от килимчетата на молещи се мюсюлмани които надъхани с толерантност след петъчната молитва да тръгнат като грозна тълпа да рушат и палят всичко по пътя си защото някой нещо ги обидил? Нагледали сме са на такива сцени по целия свят и ако на ислямската наглост не се противодействува решително ще ги видим наживо.

Юлиян Малушев

Няма коментари: